BodyART Blackroll DeepWork Kriston Intim torna Love Your Belly

Love Your Belly

Hasizom fejlesztő – és regeneráló tréning

Órarend Kapcsolat

2020. május 30-án 09,00 vagy
2020. június 20-án 09,00 időpontok közül választhatsz.
 Hasizom fejlesztő és regeneráló tréning
 A tiéd milyen? Szereted? Lehet rajta zsírpárna, esetleg császár metszés utáni heg, vagy szülés után szétnyílt hasizom. Elégedetlen vagy vele? Avagy tökéletes és ezt az állapotot minél tovább szeretnéd megtartani? Ha teszel érte, lesz eredménye. Lehet nem is tudtad, hogy ha minden igyekezeted és szorgos testgyakorlásod ellenére sem változik hasfalad állapota, az nem a te hibád, hanem az egyenes hasizom sérülése miatt az izom nem képes rövidülésre, fejlődésre.
A LoveYourBelly hasizom fejlesztő és regeneráló tréningje segít neked a pozitív változásban.

Ha nincs kire bízni, hozd el babádat is! 🙂

Részvételi díj: 8.000.- Ft

Szétnyílt hasizom
A várandósság alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése is fokozott terhelésnek teszi ki a hasfalat. (Timea Bagyinka)
Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető.

A LoveYourBelly tréning segít a hasizom regenerálásában és fejlesztésében.

Hasizom sérülés

Hasizom sérülés

További kérdések esetén KATTINTS IDE