BodyART Blackroll DeepWork Kriston Intim torna Love Your Belly

2017 dec. 13.

Fascia Disztorziós Modell

FDM egy igen új és különösen hatékony eljárás, amit az amerikai sürgősségi orvos Steven Typaldos D.O. fejlesztett ki és amit ma már az egész világon egyre szélesebb körökben alkalmaznak. Az FDM elismerten a leggyorsabban terjedő fájdalomcsillapító terápia.

Igen sok mozgásszervi elváltozás és megbetegedés válik az FDM-mel kezelhetővé, amiket az eddigi terápiák nem tudtak megoldani, vagy csak igen lassú eredményeket mutattak. Éppen emiatt alkalmazzák az FDM-et sportolói körökben, ahol a regenerációban minden egyes nap számít.

Az FDM jelen pillanatban a legsikeresebb manuálterápiás, mozgásszervi fájdalomcsillapító metódus. A testbeszéden keresztül a terapeuta azonnal felismeri, mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani kezeltjének. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalmakra alkalmazzák az FDM-et. Remek technika, rajongok érte!
Mindenkinek ajánlom az Oriolus-med keretei között megtanulni! Quastné Rigó Katalin szervezésében Frank Römer és Harry Pjnapple ismertetett meg ezzel a remek technikával, izgatottan várom a folytatást, a tanulás nem áll meg.
FDM